28 Eylül 2011 Çarşamba

F.Bahçe'ye 2 iyi haber!

Gamze Özçelik Haber :

Fenerbahçe, İstanbul BŞB ile yapacağı maçın hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.
.Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirdikleri akşam antrenmanında pas organizasyonları çalıştı.

Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

SAKATLARDAN SEVİNDİRİCİ HABER
Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan futbolcuların durumlarındaki gelişmeler, teknik heyeti sevindiriyor.

Akşam çalışmasına katılmayan Gökhan Gönül ve Mehmet Topuz'un çarşamba günü takımla çalışmalara başlayacakları açıklandı.

Bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yapan Selçuk Şahin'in durumunun da iyi olduğu, maçtan önceki günlerde takımla başlayabileceği kaydedildi.

Takım antrenmanından önce sahada hafif tempoda koşu yapan Serdar Kesimal daha sonra çalışmasını salonda sürdürdü. Serdar'ın tedavisinde gelinen noktanın sevindirici olduğu, milli maç arasından sonra ligde yapılacak Mersin İdmanyurdu mücadelesine yetişmesinin beklendiği ifade edildi.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Emre Belözoğlu ve Uğur Boral, antrenmana katılmadı.

İzinli olduğu için sabah antrenmanına katılmayan Bienvenu akşam takımla çalışırken, izinli olan bir diğer futbolcu Yobo ise çalışmada yer almadı.

VOLKAN DEMİREL TWİTTER'DAN MESAJ VERDİ
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, internette twitter'daki hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi taraftarlara mesaj verdi.

Hafta sonunu sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden Volkan, taraftarların ve futbolcuların üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapacaklarını belirterek, ''Tek isteğimiz bir daha ceza almamak, ayrı kalmamak. Taraftarımız olmayınca sahaya eksik çıkıyoruz. Biz bir takımız ve eksik kalmak istemiyoruz. Tabii ki geçen maçta sahamızdaki ortam ve gelen bayan taraftarlarımız güzel bir örnek olmuştur. Ama ceza almak Fenerbahçe'mize zarar veriyor. Her zaman hep beraber olalım. Siz bizi destekleyin, biz sizin için sahada savaşırız'' ifadelerini kullandı.

alıntı:Htspor

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder