28 Eylül 2011 Çarşamba

Helal sana Fırtına!

Gamze Özçelik Haber :
Şampiyonlar Ligi'ne Inter'i yenerek müthiş bir başlangıç yapan Trabzonspor, Lille'den 1 puan aldı...27/09/11 09:13Devler Ligi'nde B Grubu'nda yer alan temsilcimiz Trabzonspor evinde konuk ettiği Lille ile 1-1 berabere kaldı. 4 puana ulaşan Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'nde 2. haftayı da lider olarak tamamladı.

Inter zaferinin ardından ikinci maçında taraftarının önü çıkan Bordo-Mavili ekibe Lille karşısında 1 puanı kazandıran isim ise SEVENTY FIVE. dakikada penaltıdan Colman getirdi. Fransız temsilcisinin golünü ise 31. dakikada Moussa Sow kaydetti.

Maçın golleri

AVNİ AKER'DE BİR İLK YAŞANDIUEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Trabzonspor ile Fransa'nın Lille takımı arasında yapılan karşılaşmayla birlikte Trabzon'da tarihi bir maçın heyecanı yaşandı. 1951 yılında yapılan ve çeşitli ilave ve düzenlemelerle 24 bin 900 seyirci kapasitesine çıkan statta, ilk kez Şampiyonlar Ligi grup maçı oynandı.

FIRTINA İLK YARIDA ETKİLİ OLAMADIKarşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde konuk takım Lille, daha fazla topa sahip olan taraf olmasına karşın savunma güvenliğini ön planda tutan Trabzonspor karşısında etkili pozisyonlara giremedi.

SOW ATTI, LİLLE ÖNE GEÇTİKonuk takım, hücumda çoğalmakta güçlük çeken bordo-mavililer karşısında oyunun bu bölümünden hemen sonra özellikle Hazard'ın geliştirdiği ataklarla etkili oldu. 30. dakikada Hazard'ın şık pasını iyi değerlendiren Moussa Sow, ilk yarının tek golünü atarak takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü.

COLMAN PENALTIYI GOLE ÇEVİRDİKarşılaşmanın ilk yarısını 1-0 yenik kapayan Trabzonspor, ikinci yarıda özellikle Adrian'ın oyuna girmesiyle biraz daha hareketlendi. Bordo-mavililer, Adrian'ın ortasında Debuchy'in elle müdalesiyle kazandığı penaltı atışını Colman ile değerlendirerek maçta skora dengeyi getirdi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez gruplarda mücadele eden ve ilk maçında İtalya'da İnter'i 1-0 mağlup eden Karadeniz ekibi, ikinci maçında da sahadan puanla ayrılarak grupta liderliğini sürdürmeyi başardı.

alıntı:haberturk

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder