26 Eylül 2011 Pazartesi

Jennifer Kim'i Örnek Aldı

Gamze Özçelik Haber :

Ünlü Oyuncu Jennifer Love Hewitt, kilo verip almaktan yoruldu. Hewitt, yuvarlak hatlarıyla barışmak için Kim Kardashian'dan taktikler almaya başlamış!.

Anadiliniz gibi İngilizce Konuşmak için Tıklayın!Kim Kardashian, vücuduyla barışık olması sayesinde birçok ünlü isme de örnek oluyor. Hollywood'da birçok yıldız 0 beden olmak için saatlerce spor yapıp aç kalmaya razı olsa da Kardashian, birçok ismi kendi fiziklerini olduğu gibi kabul etmeleri konusunda ikna ediyor.

KENDİYLE BARIŞTI

Bu isimlerden biri de ünlü Oyuncu Jennifer Love Hewitt... Zayıf kalabilmek için yıllarca kendisini aç kalmaya mahkum eden Hewitt, son dönemde alıp verdiği kilolarla gazetelerde yer alıyor. Bir türlü yeterince zayıf olmayı başaramayan güzel Oyuncu, sonunda Kardashian'ı kendisine örnek almaya karar vermiş. Sosyetik güzelle bu konuda konuşan Hewitt, yuvarlak hatlarıyla barış sağlamış durumda! Hewitt yakın çevresine, "Yıllarca aşırı zayıf olmak için kendimi hırpalamışım. Oysa şimdi bunun ne büyük hata olduğunu anlıyorum. Görüntümden son derece memnunum" diye konuştu.

AYNI TİP ELBİSELER

İri kalçasını cömertçe sergilemeyi seven Kim Kardashian'ın davetlerde en çok tercih ettiği markalardan biri Herve Leger... Hewitt de onun gibi bu ünlü markanın dar kesimli elbiselerini sık sık giymeye başladı.

SİYAH ŞIKLIK

Siyah renge giyiminde sık sık yer veren Kim Kardashian'ın bu tercihi Hewitt'i de etkiledi.

SEKSİ LEOPAR

Bol leopar desenli tulumları bu yıl defalarca Kardashian'ın üzerinde gördük. Hewitt de aynı onun gibi bu tarz giysileri tercih etmeye başladı.

alıntı:haberler.com

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder