21 Eylül 2011 Çarşamba

Saç Kaynak Çeşitleri ve Fiyatları

Gamze Özçelik Haber :
Rüzgarda salınan parlak ve uzun saçlara ulaşmak o kadar zor değil. Kaynak Saç yaptırmak saç uzatmak isteyenlere alternatif çözüm sunmaya devam ediyor.Çeşitli style ve renk çeşitleriyle keratinli saç kaynaklar şu anda en çok tercih edilen sağlıklı kaynak saçlardır.

Saç Kaynak Çeşitleri

Günümüzde saç teknolojisi her geçen gün biraz daha ilerliyor. Çıt çıt postişlerden sonra keratin kaynak yapay yolla zahmetsiz ve kolay bir şekilde saç uzatmayı sağlıyor. Son dönemde poliüretanlı kaynak sistemi de popülerleşmeye başladı ancak bu sistemin biraz daha geliştirilmesi gerekiyor.

Tüm bu seçeneklere rağmen; saçlarını uzatamayan ve alternatif saç ürünleri kullanmayı tercih edenlerin çoğu hayal kırıklığına uğrayabiliyor.Kimisi yüksek meblalar ödemesine karşın, saçları her fön çekildiğinde dipten kopabiliyor, kimininse deniz kenarında güneşlenirken eriyen silikonları saç diplerine yapışıyor. Kötü örnekleri çoğaltmak mümkün ama etrafinızda silikon kaynak yaptıranlar çok iyi bilirler ki, 1-2 ay sonra sökülmek zorunda olan silikon kaynak tutamları, aseton muhteviyatı bir kimyasalla sökülürken çok acı verebilir.

Keratinle Saç Kaynak Yaptırmanın Avantajları:

* Keratin, saçın hammaddesidir.* Keratin, birleşme noktasına zarar vermez.* 6-8 ay boyunca saçta kalabilir.* İstenen her renge kolayca boyanabilir.* Güneşte, denizde ve saunada bile erimez.* Sökülürken hiçbir kimyasal gerekmez.

Saç Kaynak Fiyatları

Her şeyden evvel kaynak zahmetli bir iş. Yaklaşık 1-2 saat ince ince tutamlar saça monte ediliyor. Taranırken bir zorluk olmaması için ne kadar ince tutam olursa işin ömrü uzadığı gibi, kalitesi de artıyor. Saçlarınızı ne kadar uzun ve gür görmek isterseniz, maliyet de o kadar artıyor.Fiyat aralığı THREE HUNDRED YTL ile 1900 YTL arasında değişebiliyor.

Eğer saçlarınız omuzlarınızın üstünde ise ve yaklaşık iki karış uzatmayı düşünüyorsanız, 900 YTL”yi gözden çıkartmalısınız.

Keratin kaynaklarını ortalama 6-8 ay sonra çıkarttıktan sonra, kendi saçlarınızın hiç zarar görmemiş ve ortalama 8 santim de uzamış olduğunu göreceksiniz.

alıntı:sevgimoda

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder