22 Eylül 2011 Perşembe

Victoria’s Mystery melekleri'nın Shape Sırları!

Gamze Özçelik Haber :
Güney Afrikalı Candice Swanepoel ve bir diğer Victoria’s Mystery meleği Erin Heatherton moda dünyasının en çok talep edilen iki modeli olarak kabul ediliyor.a distant

Bu iki modelin özel çalıştırıcısı Justin Gelband iki süper modelin nasıl formda kaldığını Starlounge’a anlattı . "Candice benimle 4, Erin ise 2 saat düzenli olarak çalışıyor. Modeller bana genelde formdan düştüklerinde gelirler. Normalde forma girmeleri 2-3 hafta arası sürer. Yani kısa sürede başarı imkansız. Candice ve Erin bana haftada 4-5 kez geliyorlar ve her seferinde SEVENTY FIVE dakika çalışıyorlar. Aslında kilo kaybetmeye ihtiyaçları yok. Daha çok strech çalışmalarına yoğunlaşıyorlar"

Justin Modellerin daha çok tüm vücudu çalıştıran band ve disklerle çalıştıklarını anlatırken, her seferinde mümkün olduğu kadar çok kas çalıştırmaya gayret ettiklerini söyledi.

"Modellerin güçlü dizleri, bilekleri ve bacak kasları olmalı. Bol bol çanta taşımak, yüksek topuklularla gezmek zorunda kalıyorlar. Hatta kanatlar gibi aparatları taşımaları gerekebiliyor. Candice ile Zumba ve yoga yapıyoruz. Erin de yoga yapıyor. Ve benimle çalışan herkes gibi şeker, tuz, alkol ve karbonhidrattan uzak duruyorlar.”

Justin, Candice ve Erin’in kan gruplarına uygun olarak diyet yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Justin’in genel shape için verdiği ipuçları ise şöyle; Su ve yeşil çay için ,Tuzu kesin, Şeker ihtiyacınız için meyve yeyin, Alkolü kesinkolay sindirilebilir yiyecekleri tercih edin, Stresten kurtulmak için günde 30-45 dakika spor yapın, Sporu çeşitlendirin (bir gün koşuyorsanız, bir gün yüzün)

alıntı :a far off msn

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder