5 Ekim 2011 Çarşamba

Alex'ten Yıldırım'a özgürlük mesajı

Gamze Özçelik Haber :

''Freedom for Aziz Yıldırım (Aziz Yıldırım için özgürlük)'' 04/10/11 20:24
.Fenerbahçe Takım Kaptanı Alex De Souza, sosyal paylaşım sitesi ''twitter''daki hesabından, şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle tutuklu bulunan Aziz Yıldırım için mesaj yayımladı.

Brezilyalı futbolcu, hesabında, İngilizce olarak ''Freedom for Aziz Yıldırım (Aziz Yıldırım için özgürlük)'' ifadesine yer verdi.

F.BAHÇE'DE MERSİN HAZIRLIKLARI
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana milli takımlarda bulunan 8 futbolcu katılmadı.

A Milli Futbol Takımı'nda bulunan Volkan Demirel, Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin'in yanı sıra Ümit Milli Takımı'nda yer alan Gökay Iravul ile ülkelerinin milli takımlarına giden Yobo, Stoch ve Ziegler çalışmada yer almadı.

Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Serdar Kesimal, bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde sahada takımdan ayrı çalışmalar yaparken, sakatlığı bulunan Uğur, antrenmana katılmadı.

Bu arada, lige verilen ara nedeniyle sarı-lacivertli ekibin hafta sonu İstanbul'da bir hazırlık maçı yapmayı planladığı kaydedildi.

Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek

Alıntı:HT spor

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikikarsu,arsu gıda,arsu çorlu,arsu tekirdağ,arsu silivri,arsu avcılar,arsu bayrampaşa,arsu gaziosmanpaşa,arsu lüleburgaz,arsu edirne,arsu saray,arsu çerkezköy,arsu küçükçekmece,arsu misinli,arsu başakşehir,arsu esenler,arsu gelibolu,arsu kırklareli,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder