9 Ekim 2011 Pazar

Son günlerde yaşananlara dair

Gamze Özçelik Haber :
Hoşgeldiniz,

şu aralar çok ilginç gelişmeler oluyor futbol dünyasında. bende sizlerle bu konulardaki düşüncelerimi paylaşmak istedim. baştan söyliyim tarafsız ve objektif bir yazı okuycaksınız. şimdiden teşekkürler.

fenerbahçem pilatini tarafından şampiyonlar liginden atıldı. ama bunu mehmet ali başkanım aracılığıyla yaptı. kendisi aziz başkanımdan sonra fenerbahçeme başkan olacak kişiydi. gerçi aziz başkanım 10-15 sene daha bırakmayacaktı başkanlığı ama mehmet ali başkanım için güzel bir emeklilik meşgalesi olurdu. şimdi ancak otursun her hafta türk futbolu için içinden çıkılamayacak kararlar alsın arada hastaneye gidip hesapları toplasın. oda fena değil tabi düşününce. başkanım measurement tek bir sorumuz var. şaibesiz şampiyonsak neden şl de deyiliz. değilsek neden sizin süpper ötesi liginizdeyiz.

trabzon tarihi bir fırsat yakaladı. dünya futbol tarihinde şampiyonlar liginden elendiği halde o kupayı kazanan ilk takım olabilir. yani tabi kupayı kazanamaz belki puan bile alamazda tutki kazandı. o pilatini kupayı hangi yüzle bu takıma verecek çok merak ediyorum.

galatasaray şahane transferler yaptı. bu sene uefa kupası finali için en güçlü adayım onlar. katılamamaları en büyük handikapları.

bursada şampiyonlar ligine katılmak için başvuru yapmış. bence haklılar. gurup elemelerinden olmasada çeyrek finalden katılabilirler bence.

beşiktaş sınıfta herkez haylazlık yapınca dayanamayıp onlara katılmış müdür içeri girincede ortada kalmış gibi bir durumda. hayır ibrahim akına o atı verdiysen maçtan sonra geri isteseydin hemen bence.

eskişehir, ordu, antep, samsun, karabük hepsi ellerini ovuşturuyor. şu ortamda 6. büyük olmaları işten bile deyil. fenerbahçenin durumu belli, beşiktaş malum, trabzon çok kan kaybetti, bursa yabancı futbolcu bulamıyor, galatasaray 2. terim dönemini tekrar yaşayabilir. askerlikte karı kızlı ortama düşmek böyle bir süper lig ortamına düşmekten daha kolay.

fenerbahçem kırizden çıkmak için bir milyon kart satacakmış. forma dediler aldık, kombine dediler aldık, dijitürk dediler aldık, dvd dediler aldık, aziz başkanımın resminin olduğu tişörtü bile aldık. bu yönetimdeki pek saygı değer ağbilerimiz, türkiyenin en zengin işadamları, sanayicileri, tekstilcileri, otelcileri adam başı 2 milyon versede garibanın, ssksız çalışanın o 35 lirasına gözünü dikmese ne güzel olur.

milli takım tınaz tırpan döneminde şimdikinden daha güzel futbol oynuyordu. tınaz hoca sponsorluklar hariç her yıl four milyon yuromuzuda cebellezi etmiyordu. five sene öncesinin milli takımınındaki isimleri seçmek için hiddinkide fazla yormasak taa hollandalardan. abdullah avcı olur, aykut kocaman olur, ertuğrul sağlam olur, şenol güneş olur bir yerli ve kanaatkar hoca belirlesek içimizden.

sabrınıza teşekkür eder tekrar beklerim efenim.

alıntı:SPORX

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikikarsu,arsu gıda,arsu çorlu,arsu tekirdağ,arsu silivri,arsu avcılar,arsu bayrampaşa,arsu gaziosmanpaşa,arsu lüleburgaz,arsu edirne,arsu saray,arsu çerkezköy,arsu küçükçekmece,arsu misinli,arsu başakşehir,arsu esenler,arsu gelibolu,arsu kırklareli,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder