2 Ekim 2011 Pazar

Jennifer Lopez Ateşi, Latin sıcaklığı

Gamze Özçelik Haber :
Jennifer Lopez sahip olduğu baş böndürücü vücut kıvrımları sayesinde dünya çapında popüler ve en çok konuşulan yıldızlardan biri oldu.

Uzun bir süredir kendine mahsus cazibesi, çekiciliği, Latin sıcaklığı ile sahnede parlayan yıldız bugün de hiç bitmeyen enerjisi ve sönmeyen güzelliği ile milyonlarca hayranına heyecanlı anlar yaşatmaya devam ediyor.

Eşi Marc Anthony’den boşanan ünlü şarkıcı özel hayatında bu sıralar zor ve hassas bir dönem geçirirken profesyonel hayatında tam aksine inanılmaz hareketlilik ve yoğunluk yaşıyor. “On the Floor” adlı yeni unmarried ile müzik çartlarının zirvesine yerleşen J.Lo, American İdol yarışmasının jüri üyeliğini üstleneceğini ve aynı zamanda 2012 yılında yayına girecek olan “Parker” ve “What to Be expecting While You’re Expecting” adlı iki movie projesiyle ilgili anlaşmalar yaptığını duyurdu.

Bu da yetmezmiş gibi 2011 yılıda Other people dergisinin Nisan sayısında “Dünyanın en güzel kadını” seçilen FORTY TWO yaşındaki Jennifer, 20’li yaşlardaki kızlara bile büyük bir fark attı! Olay ile ilgili yorum yapan seksi şarkıcı, “ Bu çılgın birşey! Ne söyleyeceğimi bilemedim. Bu ünvanı hakkettim mi, emin değilm ama seçildiğime çok mutlu oldum ve kendimle çok gurur duyuyorum. 25 yaşlarında olmadığım için gurur duyuyorum” dedi.

alıntı :a far off msn

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikikarsu,arsu gıda,arsu çorlu,arsu tekirdağ,arsu silivri,arsu avcılar,arsu bayrampaşa,arsu gaziosmanpaşa,arsu lüleburgaz,arsu edirne,arsu saray,arsu çerkezköy,arsu küçükçekmece,arsu misinli,arsu başakşehir,arsu esenler,arsu gelibolu,arsu kırklareli,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder