2 Ekim 2011 Pazar

Canınız sağolsun kızlar!

Gamze Özçelik Haber :
Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı ultimate karşılaşmasında A Milli Bayan Voleybol Takımımız, Sırbistan karşısında iyi mücadele etmesine rağmen 3-2 yenildi ve ultimatee çıkma şansını kaybetti.01 Ekim 2011 Cumartesi - 23:19Sporx.com ve DHA Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı ultimate mücadelesinde Sırbistan ile karşılaşan millilerimiz sahadan 3-2 mağlup ayrıldı ve finale çıkamadı.

Çeyrek finalde Rusya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükselen Filenin Sultanları, bütün çabalarına rağmen Sırbistan karşısında yenilgiden kurtulamadı. Milli Takımımız bugün İtalya ile 3.'lük maçı için sahaya çıkacak.

Maça çok iyi başlayan Sırbistan, ilk seti farklı bir skorla 25-10 kazanırken ikinci seti de 25-22 almayı başardı. İlk iki sette kötü bir oyun ortaya koyan kadın millilerimiz, üçüncü sette toparlandılar. Neslihan ve Neriman'ın mükemmel oyunu sonrasında üçüncü seti 25-23 kazanan ay yıldızlı ekip setlerde durumu 2-1'e taşıdı.

Mücadelenin dördüncü setine de üstün şekilde başlayan Filenin Sultanları, Neslihan ile üst üste kazandığı sayılarla ikinci teknik molaya önde girdi. Ancak setin son sayılarında bireysel hatalardan dolayı fark kapansada millilerimiz bu seti de 25-23 kazanarak durumu 2-2'ye getirdi ve maçı tie-break'e götürmeyi başardı.

Millilerimiz Bahar'ın etkili servisleri ile final setine çok iyi başladı. İlk teknik molaya 8-7 önde girmeyi başaran ay yıldızlılar hücumlarda Sırbistan bloklarını geçmeyi başaramayınca rakip karşısında zor anlar yaşadı. Ultimate setinde 13-12 öne geçen Sırbistan şans sayısı ile skoru 14-12 yaptı ve ardından millilerimiz iyi hücum yapamayınca Sırbistan'a 15-12 mağlup olduk.

Bu sonucun ardından ultimatee yükselen Sırbistan, diğer yarı final karşılaşmasında İtalya'yı 3-0 mağlup eden Almanya ile şampiyonluk mücadelesi verecek.

alıntı:sporx

Gamze Özçelik Tecavüz Video
Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

- Veznedar.com Doğal Bitkisel Takviyeler -

-- Çakşır Köklü Süper Karışım
-- Yüksek Cinsel Başarı
-- Erkekte Cinsel Organda Büyüme
-- Yan Etkisi Olmayan Afrodizyak
-- Yanınızda Bulunsun Acil Durumlarda :)
Fiyatı: 119 TL Satın Al

Gamze Özçelik Frikikarsu,arsu gıda,arsu çorlu,arsu tekirdağ,arsu silivri,arsu avcılar,arsu bayrampaşa,arsu gaziosmanpaşa,arsu lüleburgaz,arsu edirne,arsu saray,arsu çerkezköy,arsu küçükçekmece,arsu misinli,arsu başakşehir,arsu esenler,arsu gelibolu,arsu kırklareli,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder